Parhaat uudet sijoituskirjat jotka suosittelemme sijoittamisesta kiinnostuneille

Suomeksi kirjoitettuja sijoituskirjoja ei ole vielä hirveän paljon julkaistu, mutta tuntuu kuitenkin, että vaurastuminen ja sijoittaminen on ajankohtainen aihe ja kirjoja tulee nyt koko ajan lisää. Sijoituskirjat käsittelevät sijoittamista ja vaurastumisteemaa laajasti ja eri näkökulmista. Teemoina ovat esimerkiksi osakesijoittaminen, rahastot, arjen raha-asiat ja vaurastuminen. Koko ajan tulee enemmän luettavaa esimerkiksi aiheesta eettinen sijoittaminen ja vastuullinen sijoittaminen. Päivitämme uusia kirjoja tähän listaukseen sitä mukaa kun ne ilmestyvät.

Opiskelun tärkeyttä ei voi tarpeeksi painottaa. Oppimalla uutta rikastutat omaa henkistä pääomaasi. Jos tavoitteesi on vaurastua ja sitä varten haluat oppia sijoittamisesta tai liiketoiminnasta, niin opi myös muistamaan kirkkaana mielessäsi syy, miksi haluat vaurastua. Vaurastua voi koko elämänkaarensa ajan ja se pätee yhtä lailla sekä naisiin, että miehiin. Muista myös, että mitä aikaisemmin aloitat säästämisen, sitä suurempaa vetoapua saat talouteesi.

Kirjat antavat paljon nettipalstoja tai uutisia syvemmän katsauksen sijoittamisen maailmaan. Jos tuttavasikin kiinnostaa sijoittaminen, kirja aiheesta on mitä parhain lahja.

Listasimme alla mielestämme parhaat sijoituskirjat suomen kielellä (satunnaisessa järjestyksessä) sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin sijoittajalle. Sijoituksiahan tulisi hajauttaa ja siksi on hyvä oppia lisää eri sijoitusmuodoista ja kasvattaa omaa ymmärrystä sijoittamisesta.

Voit kätevästi suoraan tarkistaa hinnan ja muita tietoja kirjasta tai äänikirjasta napsauttamalla kuvaa tai Katso lisää -painiketta.


Rahan taju

Omien rahojensa suhteen naisen kannattaa olla reilusti ahne. Sijoittaminen ei ole ahneutta tai keinottelua. Se on reilua vaurastumista ja osa järkevää taloudenpitoa. Sijoittaminen on tarpeellinen taito, samalla voi hiukan viisastua, oppia uusia asioita ja luoda uusia mahdollisuuksia. Raha on muutosvoima.


Koululaisen rahakirja

Maailman paras rahaopas nuorelle!

”Aikuiselle/Kirjan ostajalle” Koululaisen rahakirjassa neuvotaan, miten syntyy viisas suhtautuminen rahaan. Teemaa avataan haluamisen, työnteon, itsetunnon, vertailun ja arvojen kautta. Raha tuodaan helposti lähestyttäväksi aiheeksi, josta on luontevaa keskustella.

Kirjan tavoite on opettaa nuorta näkemään selkeämmin maailman ja oman toimintansa syy-seuraus suhteita sekä tekemään alusta asti fiksuja rahaan liittyviä päätöksiä elämässään. Kirjassa on runsaasti kannustavia tarinoita tunnetuilta henkilöiltä!


Nainen ja rikastumisen taito: Kirja sijoittamisesta, vaurastumisesta ja naiseudesta

Rahako ei tee onnelliseksi? Kyllä tekee. Riittävästi rahaa pitää naisen mielenterveyden ja parisuhteen kunnossa. Myös omalla työllään voi rikastua, ja talouskasvusta on naiselle iloa.

Tässä kirjassa tarjoamme kolme erilaista tapaa vaurastua, jopa rikastua. Neuvomme alkuun sijoittamisessa ja annamme askelmerkit, miten edetä, jos omaisuutta on jo jonkin verran.

Aika on rahaa. Opit hoitamaan omat rahasi sitä paremmin, mitä aiemmin aloitat. Miksi vitkastelisit, kun voit tehdä jotain jo tänään?

Lupaus: Tässä kirjassa ei ole yhtään pihistelyvinkkiä.


Kaikki rahasta

Miten toteutan unelmani? Miten voin aloittaa sijoittamisen, vaikka en vielä tiedä aiheesta mitään enkä oikein jaksaisi selvittääkään? Kuinka suuren asuntolainan uskallan ottaa? Miten varaudun eläkkeeseen?

Kaikki rahasta -teos puhuu rahasta avoimesti ja humoristisesti, vailla ylenkatsetta ja tuomitsemista. Kirjassa sekä asiantuntijat että tavalliset ihmiset avaavat taloutta käytännönlähtöisesti. Vaurastuminen on mahdollista jo pienillä oman talouden viilauksilla: budjetoi, automatisoi, sijoita. Kun talousasiat ovat kunnossa, voit suunnata kohti vapaata ja laadukasta elämää, jossa kunnioitetaan sekä ympäristöä että muita ihmisiä.


Vaurastu kuin nainen

Vaurastu kuin nainen kertoo 12 menestyneen suomalaisen naisen tarinat rikastumisesta. Kirjassa sijoittavat sekatyöläiset, yrittäjät ja johtajat kertovat uratarinoidensa lisäksi sijoituksistaan ja ajatuksistaan rahasta, osa ensi kertaa näin avoimesti. Omat rahat, avioehto, rahakateus ja verotus – näistä kaikista on kirjan naisilla sanottavansa.

Moona Laakso kysyy kirjan naisilta, miten he ovat onnistuneet kasvattamaan tulojaan ja omaisuuttaan. Jokaisen reitti vaurauteen on erilainen.

Kirja herättää ajatuksia rahasta ja rikastumisesta, mutta ennen kaikkea inspiroi ottamaan oman talouden ja tulevaisuuden haltuun sekä innostaa sijoittamaan, unelmoimaan ja ajattelemaan isommin. Vaurauden tavoittelu ei ole synti, lasten saaminen ei ole este ja raha voi mahdollistaa paremman tulevaisuuden niin itselle kuin yhteiskunnalle.


Sijoita rahasi vastuullisesti

Sijoita rahasi vastuullisesti -kirja pureutuu aiheeseen omia rahojaan sijoittavan näkökulmasta. Miten voi tunnistaa ja löytää omiin arvoihin ja tavoitteisiin sopivia, vastuullisia sijoituskohteita.
Vastuullisen sijoittamisen tavoitteena voi olla maailman pelastaminen, hyvät tuotot tai motkottavan omatunnon vaimentaminen. Kirja avartaa, pohjustaa ja rohkaisee, jotta lukija saa vastuullisesta sijoittamisesta paremman otteen – ja ymmärtää samalla paremmin omia motiivejaan.
Kirja avaa sijoittamisen, ilmastonmuutoksen torjunnan sekä ihmisoikeuksien vaalimisen kytköstä, sekä perkaa lukemattomia pörssiyhtiöitä ja rahastoja, niin hyvässä kuin pahassa.
Kirjan aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan, yhä useampi haluaa sijoittaa rahansa vastuullisesti. Kirja kertoo, miten se tehdään.


Miten sijoitan pörssiosakkeisiin

Kokonaan uudistettu painos antaa lukijalle selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla kokonaiskuvan sijoittamisesta pörssiosakkeisiin: miten sijoituskohteet kannattaa valita ja mihin sijoittajan tulee kiinnittää huomiota pyrkiessään todella ansaitsemaan pörssiosakkeilla. Kirjassa on kolme kokonaan uutta lukua. 


Miten sijoitan rahastoihin

Kirja on kattava ja kansantajuinen yleisesitys rahastosijoittamisesta kaikille siitä kiinnostuneille. Siinä kerrotaan, mitä sijoitusrahastot ovat ja miten ne toimivat sekä mihin asioihin rahastoa valittaessa tulisi kiinnittää huomiota. Kirjassa esitetään myös erilaisten tunnuslukujen laskemista ja tulkintaa sekä internetin hyödyntämistä rahastosijoittamisessa.


Sijoita kuin guru

Sijoita kuin guru esittelee kahdeksan osakesijoittamisen arvostetun auktoriteetin periaatteet ja tuo ne nykyhetkeen. Mihin Helsingin pörssin yhtiöön kannattaisi sijoittaa, jos uskoo tiettyyn sijoitusfilosofiaan? Mitä kukin sijoitusguru ostaisi salkkuunsa tänään? Uudistetussa Sijoita kuin gurussa luodaan korona-ajan osakesalkut siten kuin gurut olisivat ne suunnitelleet. 


Tähtäimessä osakkeet

Kirja tiivistää vuosikymmenen sijoitustaipaleelta kymmeniä tuhansia sivuja sijoituskirjallisuuden viisauksia ja virheistä oppimista. Et opi, kuinka tuplaat rahasi nopeasti, vaan oppirahoja säästäen harjaannut ymmärtämään ympäröivää maailmaa sijoittajan silmin.


Pörssi-ilmiöitä

Yhdysvaltain osakemarkkinoiden tapahtumat heijastuvat hyvässä ja pahassa viimeistään seuraavana päivänä, ja myös pitemmällä tähtäimellä maailman muihin pörsseihin. 
Kirja kuvaa pitkiä syklejä Wall Streetilla, jotka tunnistamalla sijoittaja voi kasvattaa todennäköisyyttä olla mukana nousuissa ja välttää laskut myös Suomessa. Tähän liittyen valaistaan myös, miksi monet maailman tunnetuimmat osakegurut ovat jo vuosien ajan – ainakin toistaiseksi – olleet epäonnisia pörssikurssien romahdusta ennustaessaan. Meillä luetaan paljon myös ulkomaalaista kirjallisuutta ja ehdottomasti yksi suosikkimme on:

”The world of entrepreneurship and investing requires passion, courage, and knowledge. The game of money isn’t just about dollars and cents.”

– Kim Kiyosaki

”Yrittäjyyden ja sijoittamisen maailma vaatii intohimoa, rohkeutta ja tietoa. Rahapelissä on kyse paljon muustakin kuin dollareista ja senteistä.”

– Kim Kiyosaki


Rich Woman

Kim Kiyosaki’s passion is to educate and encourage women to create the financial security and peace of mind they want and deserve in their lives. That’s why she wrote Rich Woman.
You’ll love Rich Woman if you:
* Never want to lose sleep over money again
* Want to take control of your financial future
* Are tired of looking for a rich Prince Charming
* Demand true independence.
Start your journey to financial independence today with Kim Kiyosaki’s first book, Rich Woman.


Toivotamme paljon iloa ja hyötyä näistä kirjoista. Elämäntilanteestasi huolimatta voimme suositella mitä tahansa näistä sinulle, koska vaikka et haluaisikaan sijoitusguruksi, on näissä kirjoissa paljon kiinnostavaa opittavaa.
Tilaaminen onnistuu kunkin kirjan vieressä olevan linkin kautta. Vastuulliset kirjatilaukset helposti ja nopeasti. Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta.
Jos olet äänikirjojen ystävä niin suurin osa näistä on saatavana myös sellaisena. Katso äänikirjapalvelu ’täältä.

Sijoita kryptoihin Coinmotionin kautta.
Säästät vaihtokuluista kun rekisteröidyt kätevästi tässä!

TradeTracker auttaa asiakkaitaan (julkaisijoita ja mainostajia) saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla heidän käyttöönsä luotettavimman ja helppokäyttöisimmän sovelluksen kumppanuusmarkkinoinnin alalla.
Lisätietoa TradeTrackeristä