Tietoa sivustosta

Blisss.fi sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa hyvinvointiin, elämänlaatuun ja paljon tuotevertailuja. Sivulta löytyy paljon erilaisia vinkkejä, esimerkiksi lisäravinteisiin, ruokaan ja muihin tuotteisiin. Lisäksi sivuilta löytyy vertailuja ja kokemuksia eri tuotteista ja tuoteryhmistä.

Kaupallinen yhteistyö

Blisss.fi sivusto sisältää kaupallista yhteistyötä.

Linkit

Osa Blisss.fi sivuston linkeistä on niin sanottuja affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että klikkaamalla kolmannen osapuolen sivustolle johtavaa linkkiä, liittymällä tällaisen linkin kautta tiettyyn palveluun ja/tai ostamalla liittymisen jälkeen maksullisen tuotteen, käyttäjä tuottaa Blisss.fi sivuston ylläpidolle komission. Tämä komissio ei vaikuta millään tavalla käyttäjälle tarjolla oleviin palveluihin tai niiden hintaan. Komissio määräytyy Blisss.fi sivuston ja kolmannen osapuolen ennalta laaditun sopimuksen mukaan. Linkit ovat merkitty ’-merkillä ennen linkkiä.

Vastuuvapauslauseke

Blisss.fi sivuston ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Sivuston ylläpito ei myöskään vastaa virheellisen tiedon aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista. Sivuston käyttäjän tulee tarkistaa aina kolmannen osapuolen sivustojen käyttöehdot erikseen kyseiseltä sivustolta. Blisss.fi sivuston sisältö on tarkoitettu ainoastaan viihdekäyttöön.

Huomautus hinnoista

Blisss.fi käyttää alalla vallitsevaa yleistä käytäntöä ilmoittaa palvelujen hintatiedot. ”Liittyminen on ilmaista”, ”Kokeile ilmaiseksi” ja vastaavat ilmaisut viittaavat siihen, että kyseiseen palveluun voi luoda käyttäjätunnuksen luovuttamatta luottokortti- tai muita maksutietojaan. Nämä ilmaisut eivät tarkoita, että kyseistä palvelua olisi mahdollista tehokkaasti käyttää ilmaiseksi.