Paras kynsilakka juuri nyt – sekä apu lohkeileville kynsille

Hyvännäköiset kynnet voivat kohottaa koko ilmettäsi. Paitsi, että kyntesi näyttävät kauniilta ja vahvemmilta, voit myös käyttää kynsilakkaa joka sopii asuun tai tuomaan persoonallisuuttasi esiin. Markkinoilla on paljon erilaisia ​​lakkoja, joista voi valita mieleisensä sateenkaaren kaikista väreistä.

Nykyaikaisilla ja laadukkailla lakoilla on erittäin nopea kuivumisaika ja ne kestävät pitkään. Ei ole myöskään harvinaista, että niitä rikastetaan vitamiineilla ja kivennäisaineilla, jotta kynsiä hoidetaan samanaikaisesti. 

Miksi käyttää kynsilakkaa?

Kynsilakan käyttö ei tietenkään ole pakollista, mutta hienon lakan avulla saat kauniin ja hyvin hoidetun näköiset kynnet. Voit käyttää suosikkiväriäsi tai antaa lakan sopia esim. kenkiin saadaksesi tyylikkään ja elegantin ilmeen.Nykyään on myös lakkoja, joilla on vahvistavia ja hoitavia ominaisuuksia, mm. kynsien valkaisuun tai niiden halkeamis- ja murtumisriskin vähentämiseen. Voit siis käyttää lakkaa sekä siksi, että se on kauniin värinen mutta myös koska se auttaa hoitamaan kynsiäsi.

Essie Nail Lacquer -kynsilakka

Essie on kynsilakkabrändien globaali edelläkävijä ja ehdoton väriauktoriteetti, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti trendikkäistä ja nokkelasti nimetyistä kynsilakoistaan. Essie Nail Lacquer sopii kaikille niille, jotka etsivät klassisia värejä ja hyvin maalattuja kynsiä ja pitkään kestävää kynsilakkaa. Täältä löydät lakkoja kaikissa sateenkaaren väreissä, kypsästä vaaleanpunaisesta keskiyön siniseen. Essie brändin lakat eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia tai DBP:tä

Lakka ylläpitää korkeaa salonkilaatua ja on ollut ammattimaisten kynsitekniikkojen käytössä useiden vuosien ajan. Levitä kaksi kerrosta parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja viimeistele pintalakalla saadaksesi kauniin lopputuloksen. Lopputulos on todellakin ammattimainen ja tämä on huippu suosittu tuote!

57 Forever Yummy BEST SELLER!
92 Aruba Blue
101 Lady Like
820 Swoon In The Lagoon
823 Willow In the Wind

Essie Expressie

on nopeasti kuivuva kynsilakka. Yhdellä levityksellä väriä ja kiiltoa, joka kuivuu noin minuutissa. Sisältää viistopäisen siveltimen, jolla levitys on helppoa kummallakin kädellä. Universaalit värit sopivat moniin ihosävyihin. Nopeasti kuivuva koostumus, kun olet liikkeellä. ’Essie Expressie antaa yhdellä levityksellä väriä ja kiiltoa ja kuivuu noin minuutissa. Et tarvitse alus- tai päällyslakkaa. Tämä on brändin ensimmäinen viistopäinen sivellin, jolla levitys on helppoa kummallakin kädellä. Sävyt sopivat kaikkiin vuodenaikoihin ja kuivuvat nopeasti.

Essie on värien mutta myös nudelakkojen kuningatar

Essie on ehdottomasti myös nudelakkojen kuningatar. Essien laajasta valikoimasta löytyy klassikoiksikin nousseita sävyjä ja tarjolla on useita erilaisia vaihtoehtoja kuten esim.

6 Ballet Slippers
BEST SELLER!

13 Mademoiselle
BEST SELLER!
11 Not Just A Pretty Face
312 Spin The Bottle
492 Wild Nude
497 Clothing Optional

Essie Nude Manucure Kit
joka sisältää värit
497 Clothing Optional
121 Topless & BarefootKesän 2024 Essie Power Moves kokoelma

Expressie Power Moves -kokoelma sisältää 6 nopeasti kuivuvaa kynsilakkaa, jotka ovat saaneet inspiraationsa tanssista. Tämä ei todellakaan ole mikään perinteinen paletti. Se on sekoitus ilmeikkäitä, kirkkaita ja olennaisia neutraaleja. Näitä voi miksata ja sovittaa yhteen niin, että aina voi sanoa ”teen sen omalla tavallani”.
Vasemmalta oikealle:
power moves, take a hype, take a breakdance, choreo queen, main character moment, never skip a beat

Vuoden 2024 trendiväri Peach Fuzz

Tänä vuonna on kyse positiivisuudesta, rauhasta ja persikan nöydästä. Vuoden väri, Peach Fuzz, on lämmin ja pehmeä väri, vastakohtana maailmassa vallitsevalle levottomuudelle.

Valikoimassa on monta eri trendiväristä lakkaa persikan-, korallin- ja oranssin sävymaailmassa joista voi valita mieleisensä.
Muutama esimerkki: Cute As A Button, Snooze In, Frilly Lilies, Sew Gifted, Peach Side Babe

Muut Essie kynsituotteet

Essie Nail Care Apricot Nail And Cuticle Oil on nopeasti imeytyvä kynsiöljy, joka hoitaa ja ravitsee kynsiä ja kynsinauhoja. Kosteuttava kynsiöljy auttaa kynsiä pysymään vahvempina ja pehmittää kynsinauhoja.

Hard to resist -kynnenvahvistaja on kosmeettis-kliinisesti testattu kynsienhoitotuote. Vain 3 päivän käytön jälkeen kynnet tuntuvat vahvemmilta, näyttävät hyvinvoivemmilta ja tuntuvat suojatuilta. Hennon roosanvärinen koostumus antaa kynsille luonnollisen näköistä hehkua. – Kuluttajatutkimus, 50 henkilöä.

Essie Nail Polish Remover Good As Gone on Essie -tuotemerkin ensimmäinen kynsiä kirkastava kynsilakanpoistoaine, joka sekä poistaa itsepäisimmänkin kynsilakan, että vähentää näkyviä värjäymiä kynnen pinnalta. Kynsilakanpoistoaine sisältää asetonia ja C-vitamiinia, joiden tehokas yhteisvaikutus tekee kynsistä kirkkaamman näköiset.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Essien lakat ja kynsienhoitotuotteet mahtuvat pieneen budjettiin ja ovat kestäviä ja riittoisia. Lämpimät suosittelumme tälle sarjalle.

Katso kaikki ’Essie -tuotteet. Vertaa hintoja ’täällä.