Parhaat lahjat 2022: Laadukkaat lahjat miehelle

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat lahjaideat miehille. Valinnat perustuvat hyvin pitkälti omiin mieltymyksiimme, mitä me itse haluaisimme antaa. Suosittelemme vinkkaamaan tästä artikkelista muille naisille. Se saattaa auttaa paljon valitsemaan täydellistä lahjaa miehelle, isälle, veljelle tai kummipojalle.
Tässä on kyseessä käyttöesineet ja lahjakortit sillä tänä päivänä ei haluta ylimääräistä tavaraa. Vaatteita taas voi olla hankalaa ostaa toiselle ihmiselle koska koko, väri ja malli saattaa asettaa haasteita. Poikkeuksia tosin löytyy.
On kivaa säästää kalliimpia hankintoja lahjasesonkeihin. Silloin voi toivoa jotain aivan ekstraa ja myös hankkia itselleen lahjan josta on haaveillut. Ihastelemme itse kauniita partavesipulloja, kelloja ja koruja. Henkilökohtainen lahja kuten huolella valittu rannekello on romanttinen ja ylellinen lahja.
Tämän tyyppiset lahjat löytyvät esittelystämme alla. Lahjat sopivat annettavaksi vuoden jokaisena päivänä esim. kun koittaa isänpäivä, vuosipäivä tai syntymäpäivä ja nämä tekevät myös parhaat joululahjat.

Kaikki nämä lahjavinkit miehille voi hankkia kätevästi netistä ja linkit löytyvät esittelyssä.
Toivotamme mukavaa shoppailua!

Lahjaideoita

Design käsilaukut

Luksustuoksut

Hajuvedet ovat usein toivottuja lahjoja ja valintaan vaikuttaa aina olennaisesti tuoksun lisäksi myös pakkaus. Kauniit ja maskuliiniset hajuvesipullot ovat suosittuja lahjoja. Ylellinen ihonhoito ja joulukauteen suunnatut lahjapakkaukset jännittävine sisältöineen ilahduttavat myös paljon.

Acqua di Parma
COLONIA ESSENZA, EdC

Lahjapakkaukset

Versace
EROS Duo

EdT 200 ml
Deostick 75 ml
Rituals
THE RITUAL OF SAMURAI
– Medium lahjapakkaus

Pakkaus sisältää:
The Ritual of Samurai Sport, vartalovoide
The Ritual of Samurai Ice Shower, viilentävä suihkugeeli
The Ritual of Samurai Foaming, vaahtoava suihkugeeli
The Ritual of Samurai Face Charcoal Scrub, kasvokuorinta

Lahjapakkauksessa oleva metallikolikko ja punainen nauha symboloi kiinalaista fú -filosofiaa toivottaen ”onnellisuutta” tai ”hyvää onnea”. Lahjapakkausta voi myöhemmin käyttää kauniina säilytysrasiana.


Toilettilaukut

Korut ja kellot
Apple Watch
SERIES 6 (GPS + Cellular) ÄLYKELLO
40mm M06X3KS/A

grafiitinharmaa teräskuori / musta
urheilurannekeTissot
T-SPORT QUICKSTER Chronograph
RANNEKELLO
,
punakullan sävyinen runko, lämpimän
ruskea nahkaranneke
Lompakot

Aurinkolasit


The Indian Face
FRONTIER, ruskeat

Design vaatteetVersace Jeans Couture
LIPPALAKKI

Polo Ralph Lauren
KÄÄNNETTÄVÄ VYÖ – LAHJASETTI,
Musta / RuskeaKengät

Saunatuotteet

Kirjat

Kirja on monen vakiotoive jouluksi. Välipäivinä on ihanaa käpertyä sohvan nurkkaan ja rentoutua lukemalla uutta kirjaa. 
Lukemisen lisäksi muita kivoja paperiin liittyviä käyttötavaroita lahjapakettiin laitettavaksi ovat kirjoittamiseen liittyvät paperituotteet, ’muistikirjat, lehtiöt ja ’laadukkaat kynät. Sukulaiselle, kaverille tai veljelle pakkaisimme näitä mielellämme.

Äänikirjat


Elämäkerta, Talous & business
STAFFAN BRUUN
– Muurarin pojasta miljonääriksiMuut lahjaideat

Kukat

Näyttäviä kukkakimppuja, yksittäisiä kukkia ja viherkasveja eri tilanteisiin näyttämään, että välität. Sopii mainiosti moniin onnitteluhetkiin ja nostaa pidemmän aikaa hymyn vastaanottajan huulille.Interflora kimppu
VALKEA SÄVEL


Interflora Kukkia miehelle
LUONNON-
LÄHEISELLE


Interflora ruukkukukka
VALKEA SULO + SUOJARUUKKU
Lahjakortit

Lähetä digitaalinen lahjakortti ystävällesi tai perheenjäsenelle. Lahjakortti käy Kaurilan Saunan verkkokaupassa, jonka laajasta valikoimasta lahjan saaja voi valita suosikkinsa. Valikoimaan kuuluu luonnonkosmetiikkaa ja muita ekologisia tuotteita.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta sen ostamisen jälkeen.
Lahjakortin arvon voit valita alasvetovalikosta määrälle 20 – 500 euroa. 

Oman terveyden seuranta ja ylläpito laboratoriotestien avulla on helppoa. Kaikki testit voi tilata ilman lääkärin lähetettä. Näytteenotto yli 75 toimipisteessä 50 eri paikkakunnalla ympäri Suomen!
Täältä voi valita ’erilaisia testipaketteja kuten esim. ’Laaja Puhti-terveystarkastus (mies), ’Liikkujan terveystarkastus (mies), ’50+ miehen terveystarkastus ja ’Kasvissyöjän ja vegaanin terveystarkastus.
Puhdin suosituin testipaketti, ’Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistö voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toiminta. ’Lahjakortit löytyvät täältä.

Yhteenveto

Toivottavasti listauksestamme on edes vähän apua lahjahankintoihin. Ja oikeesti, aina ei tarvitse ostaa yhtään mitään. Turhia juttuja ei kannata toisen nurkkiin kärrätä. Mutta kun jokin idea osuu kohdalleen, niin tämä voi todella lämmittää saajan mieltä ja se tuo puolestaan iloa myös antajalle <3


Laaja tuotevalikoima kelloja, sormuksia, rannekoruja ja kaulakoruja.
Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksiin.