VitaPrana – puhtaat ja ympäristöystävälliset ravintolisät ja elintarvikkeet

VitaPrana on luotettava ja yksinkertaisen toimiva tuotemerkki sinulle, joka haluat ottaa huomioon sekä oman että ympäristösi hyvinvoinnin. VitaPranan lisäravinteet ja elintarvikkeet on valmistettu puhtaimmista raaka-aineista. VitaPranan tuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria tai synteettisiä makeutus-, väri- ja makuaineita. Useimmat niistä ovat lisäksi täysin vapaita soijasta, gluteenista ja laktoosista. Luonnollinen valinta aktiiviseen ja terveelliseen elämäntyyliin!

Saattaa olla, että VitaPrana ei vielä ole kovin tunnettu tuotemerkki mutta mielestämme on aika tuoda se parrasvaloihin. VitaPrana tuotteet ansaitsevat sen, koska valikoima on todella monipuolinen ja tuotteet ovat vapaat kaikesta ylimääräisestä jota emme tarvitse. Voit rauhassa ostaa näitä tuotteita ja luottaa siihen, että olet tehnyt hyvän valinnan.

Nostamme tässä esille muutamia tuotteita. VitaPrana sarja on laaja ja siinä on paljon valinnanvaraa. 

VitaPrana keittiössä

 • Chiasiemenet – 100% luomua. Sisältävät runsaasti omega-3:a, ravintokuitua ja proteiinia.
 • Kookosöljy – Löytyy kahtena eri vaihtoehtona. Normaali kylmäpuristettu luomukookosöljy sekä  hajuton ja mauton vaihtoehto samasta. Sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon, leivontaan ja vartalonhoitoon.
 • Hampunsiemenet – luonnonmukaisesti tuotetut, GMO-vapaat hampunsiemenet jotka ovat ruokaisia, ravitsevia ja erittäin hyvänmakuisia.
 • Ghee – tunnetummin kirkastettu voi, valmistetaan tuoreesta voista ja se on yksi intialaisen ruokakulttuurin perustuotteista. Se on ihanteellinen tuote terveelliseen ruoanlaittoon, koska se kestää kuumennusta korkeissa lämpötiloissa ilman, että sen ravintosisältö heikkenee. 
 • Goji-marjat – kuuluvat niin kutsuttuihin superruokiin, ja niitä pidetään yhtenä maailman ravintopitoisimmista ruoka-aineista. Ne sisältävät runsaasti beetakaroteenia, C-vitamiinia, E-vitamiinia ja rautaa. Lisäksi ne ovat erinomainen täyttävän kuidun ja laadukkaan proteiinin lähde.
 • Kookosjauho – runsaskuituinen ja luonnollisella kookoksen tuoksulla ja maulla. Täydellinen sinulle, joka haluat gluteenittoman jauhon.
 • Mantelivoi – on valmistettu korkealaatuisista sisilialaisista manteleista. Mantelit on jauhettu alle 42° C lämpötilassa, jotta maku ja ravintoainepitoisuudet säilyvät. Sopii siis erinomaisesti Paleo ruokavaliota noudattaville. Sopii myös vegaaneille. 

Mihin sitä käytetään?

 • Ruokalusikalla-suoraan-suuhun-taktiikka sopii hyvin kun tarvitset energiaa. Se on niin hyvää!
 • Omenaviipaleiden kanssa sopii erinomaisesti yhteen
 • Leivän tai keksien päälle
 • Puuron, chiapuuron ja tuorepuuron kaveriksi

VitaPrana ravintolisät – muutama esimerkki

 • Vitamiini D3 – puhdas D-vitamiini (kolekalsiferoli) saadaan villarasvasta. Korkeapitoinen 100µg. Edistää veren normaalia kalsiumtasoa, luiden pysymistä normaaleina, normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja hampaiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Ota päivittäin, eteenkin jos asut pohjoismaissa.
 • Magnesium –  auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Edistää myös elektrolyyttitasapainoa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa, lihasten normaalia toimintaa, normaalia proteiinisynteesiä, normaaleja psykologisia toimintoja sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina. Lisäksi magnesium osallistuu solujen jakautumisprosessiin.
 • Vitamiini B12 – edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Edistää myös normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa ja normaalia veren punasolujen muodostumista sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12-vitamiini osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin.
 • Probioprana – probiootti, joka koostuu 11 eri kannasta peräisin olevasta 5 miljardista elävästä bakteerista. Bakteerit ovat pakastekuivattuja ja mikrokapseloituja, mikä pidentää niiden selviytymisaikaa viisinkertaisesti sellaisiin bakteereihin verrattuna, jotka eivät ole mikrokapseloituja.
 • Chlorella – tabletteja joissa 100% chlorellaa, levää, jossa on runsaasti klorofyllia, proteiinia, rasvahappoja ja vitamiineja. Chlorella koostuu muun muassa proteiinista (n. 60%), aminohapoista, vitamiineista, mineraaleista ja hyvistä omega-3- ja omega-6-rasvahapoista.
 • Sinkki – edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa, normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa, normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia proteiinisynteesiä sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Sinkki edistää myös luuston, hiusten, kynsien sekä ihon pysymistä normaalina.

VitaPrana tuotesarja on laaja ja valinnanvaraa on paljon. Mielestämme myös hinta-laatusuhde vaikuttaa olevan todella kohdillan.

Kätevästi voit hankkia ’VitaPrana luomu elintarvikkeet ja ravintolisät netistä.
Katso edullisin hinta VitaPrana -tuotteille ’täältä.