TOP aktiivisuusrannekkeet – esittelyssä eri merkkiset älykellot

Mihin käyttöön aktiivisuusranneke on tulossa?

Esittelemme tässä artikkelissa eri merkkien parhaimmistoa mitä tulee älykelloihin. Artikkelimme kattaa johtavia älykello brändejä kuten esim. Garmin, Huawei, Honor ja Samsung ja tavaramerkkejä kuten MagicWatch, Mate Watch, GEAR ja Garmin MARQ.

Kun alat suunnittelemaan älykellon hankintaa kannattaa miettiä mitkä toiminnot ovat itsellesi kaikkein tärkeimpiä eli millaiseen käyttöön hankkisit älykellon. Parhaimmillaan älykello voi todella tukea ja auttaa sinua jokapäiväisissä toiminnoissasi. Etsit sitten kattavilla toiminnoilla varustettua urheilukelloa tai sirompaa arkikäyttöön sopivaa kelloa, seuraavien esittelyjen avulla voit valita juuri sinulle sopivan älylaitteen.

Apple Watch älykellot

Apple on yksi tunnetuimpia ja arvostetuimpia yrityksiä koko maailmassa ja älykellojen suunnittelun edelläkävijöitä. Apple Watch -älykellon tarkoitus on täydentää iPhone-älypuhelinta, lisätä uusia mahdollisuuksia ja vapauttaa ihmiset puhelimistaan. Apunasi sinulla on tietenkin Siri-toiminto, joka toimii puhetunnistuksella. Teknisiltä ominaisuuksiltaan Apple Watch on yksiä markkinoiden ehdottomasti parhaita vaihtoehtoja. 

Katso myös esittelymme Apple Watch SE ja Apple Watch Series 6.

Casio aktiivisuusrannekkeet

Casio on digitaalikelloistaan tunnettu kellomerkki ja valikoimista löytyvät myös suositut älykellot. Casion valmistamiin digitaalikelloihin on ollut luontevaa kehittää lisää toimintoja ja ominaisuuksia, jotka lisäävät käytettävyyttä eri tilanteissa. Casio älykellojen materiaalivalinnat on mietitty tarkkaan kestämään kovaa käyttöä ja toimintoina löytyy eri tarpeisiin soveltuvia ominaisuuksia. Tutustu malleihin ja tilaa omasi jo tänään!

Garmin aktiivisuusrannekkeet

Garmin on älykellomarkkinoiden edelläkävijä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja monipuolisia laitteita naisille ja miehille. Myös erikoismallistot esimerkiksi golf-harrastukseen, kilpa-autoiluun, veneilyyn ja lentämiseen. Garmin on laadukas merkki ja kellojen upea design hehkuu tyyliä ja vaurautta. Garmin älykellot sopivat urheiluun, arkeen ja juhlaan ja vaihdettavan kellohihnan ansiosta kellon käyttömukavuutta ja ilmettä voi muuttaa hetkessä!
Garmin älykelloja on monta eri sarjaa kuten Garmin Vivosmart aktiivisuusrannekkeet, Garmin Vivomove -hybridiälykellot perinteisellä kellonäytöllä, Garmin Instinct älykellot ulkoiluun ja kovempaan käyttöön, Garmin Vivoactive älykellot kuntoiluun, Garmin Venu älykellot kuntoiluun upealla AMOLED -näytöllä, Garmin Fenix multisportälykellot laajoilla toiminnoilla useaan eri käyttötarkoitukseen sekä Garmin MARQ -erikoismalliston.

Huawei aktiivisuusrannekkeet

Huawei älykellot ovat erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan. Tyylikkäistä sport-henkisistä kelloista löytyy toimintoina mm. sisäänrakennettu GPS-toiminto, aktiivisuustyökaluja, rannesykemittaus sekä älykkäät ilmoitukset.

Honor Watch älykellot

Lähinnä älypuhelimistaan tunnettu Honor on laajentanut myös älykellojen puolelle. Esim. Honor MagicWatch 2 on muotoilultaan sporttinen, minimalistinen ja tyylikäs. Sen edullinen hinta, pitkä akunkesto ja monipuoliset ominaisuudet tekevät Honor älykelloista oivan valinnan. Honor älykelloja löytyy moneen eri makuun ja tyyliin.
Vertaa Honor -tuotteiden hintoja.

Samsung älykellot

Samsung on älypuhelimistaan tuttu elektroniikkavalmistaja, joka on laajentanut osaamistaan myös suosittuihin älykelloihin. Samsung Galaxy Watch tuo markkinoille huippulaajan kattauksen älykkäitä ominaisuuksia.

Xiaomi älykellot

Xiaomin valmistamat Amazfit älylaitteet ja älykellot ovat edullisia aktiivisuuslaitteita kannustamaan kuntoiluun ja seuraamaan päivittäistä aktiivisuutta, unen laatua ja pitää sinut ajantasalla älykkäillä ilmoituksilla. Xiaomin älykellot ja aktiivisuusrannekkeet ovat nostaneet viime vuosina profiiliaan nopeaan tahtiin ja ovat nopeasti nousseet elektroniikkamaailman huipulle . Yrityksen MI-logo on syntynyt sanoista ”Mission Impossible”. Tuotteita luodaan tiiviissä vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa ja laitteiden hinnoittelu on tavalliselle kuluttajalle varsin mukava yllätys.
Vertaa Xiaomi Amazfit hintoja.

Xplora älykellot lapsille

Lapsille suunnattu Xplora älykello on toiminnoiltaan puhelimen kaltainen älylaite. Se kulkee helposti mukana lapsen ranteessa ja lisää turvallisuutta (esimääritellyillä turvallisilla kontakteilla), SOS-toiminnolla ja määritetyillä turva-alueilla. Näin lapsi saa ensimmäisen kosketuksen älylaitteiden maailmaan turvallisesti ja aikuisen valvonnassa.

Yhteenveto

Älykellojen tarkoitus on toimia älypuhelimien jatkeena. Kokonaisuudessaan älykellot tuovat paljon uusia mahdollisuuksia ja saattavat joskus jopa syrjäyttää matkapuhelimet. Kello kulkee helposti ranteessa ja samalla se pitää meidät ajan tasalla terveydentilastamme.
Älykellot ovat myös syrjäyttämässä urheilukelloja ja aktiivisuusrannekkeita, sillä samat ominaisuudet löytyvät älykelloista. Älykellot ovat monipuolisempia ja tarjoavat älykkäitä ominaisuuksia. Puhelimet tulevat säilymään viestintä välineenä, mutta viestien vastaanottaminen ja lukeminen helpottuu huomattavasti älykellon avulla.
Löytyykö sinulta jo joku edellä mainituista kelloista? Jos ei, niin minkä näistä valitsisit? Toivottavasti tämä älykello esittely avaa uusia ajatuksia ja saa sinut valitsemaan juuri itsellesi sopivan älykellon. Kulta-Center Oy älykello valikoima on erittäin suuri ja laitteita löytyy laidasta laitaan hyvin eri toiminnoilla, joten valikoimasta löytyy varmasti malli lähes jokaisen tarpeeseen. Napsauttamalla painiketta alla avaat koko älykello valikoiman näkyviin.