Parhaat lahjat 2024 – Kokosimme parhaimmat lahjavinkit naiselle

Tämän artikkelin tuotteet kuvastavat toivotuimmat naisten lahjat. Valinnat perustuvat hyvin pitkälti omiin mieltymyksiimme, mitä me itse haluaisimme saada tai antaa. Suosittelemme vinkkaamaan tästä artikkelista myös miehelle. Se saattaa auttaa häntä paljon valitsemaan täydellistä lahjaa naiselleen!
Tässä on kyseessä käyttöesineistä sillä tänä päivänä harva nainen toivoo koriste-esineitä, koska ei halua lisää tavaraa. Vaatteita taas voi olla hankalaa ostaa toiselle ihmiselle koska koko, väri ja malli saattaa asettaa haasteita. Poikkeuksia tosin löytyy.
On kivaa säästää kalliimpia hankintoja lahjasesonkeihin. Silloin voi toivoa jotain aivan ekstraa ja myös hankkia itselleen lahjan josta on haaveillut. Ihastelemme itse kauniita hajuvesipulloja ja Kohinoor Loreley korvakoruja joissa on punakultaa ja morganiitteja. Aivan ihania – tällaiset romanttiset lahjat vievät kyllä jalat alta!
Moni nainen toivookin, että lahjapaketista kuoriutuisi kaunis koru tai muu ihana yllätys. Pienet lahjat kuten huolella valittu koru on romanttinen ja ylellinen lahja.
Tämän tyyppiset naisten lahjat löytyvät esittelystämme alla. Lahjat sopivat annettavaksi vuoden jokaisena päivänä esim. kun koittaa äitienpäivä, vuosipäivä tai syntymäpäivä ja nämä tekevät myös parhaat joululahjat.

Kaikki nämä lahjat naiselle voi hankkia kätevästi netistä ja linkit löytyvät esittelyssä.
Toivotamme mukavaa shoppailua!

Lahjaideoita

Design käsilaukut

Luksustuoksut

Hajuvesiä toivotaan usein lahjaksi ja valintaan vaikuttaa aina olennaisesti tuoksun lisäksi myös pakkaus. Naiset ihailevat myös kauniita hajuvesipulloja. Ylellinen kosmetiikka ja joulukauteen suunnatut lahjapakkaukset jännittävine sisältöineen ilahduttavat paljon.

Lahjapakkaukset

Rituals
THE RITUAL OF SAKURA
– Renewing Ritual
Kylpy & vartalo -setti

Pakkaus sisältää:
suihkuvaahto 200 ml
vartalokuorinta 125 ml
vartalovoide 70 ml
käsisaippua 300 ml
Tuotteissa on ihana riisimaidon ja kirsikankukan tuoksu.
Acqua di Parma
PEONIA NOBILE lahjapakkaus

Pakkaus sisältää:
Acqua di Parma Peonia Nobile EDP 100 ml
Acqua di Parma Peonia Nobile vartalovoide 75 ml
Acqua di Parma Peonia Nobile suihkugeeli 75 ml


Meikit

Meikkipussit ja meikkilaukut

Korut ja kellot

Aurinkolasit

Design vaatteet

Lompakot

Kengät

Sauna- ja hoitotuotteet

Kirjat

Kirja on monen vakiotoive jouluksi. Välipäivinä on ihanaa käpertyä sohvan nurkkaan ja rentoutua lukemalla uutta kirjaa. 
Lukemisen lisäksi muita kivoja paperiin liittyviä käyttötavaroita lahjapakettiin laitettavaksi ovat kauniit paperituotteet, ’muistikirjat, lehtiöt ja ’laadukkaat kynät. Ystävättärelle tai siskolle pakkaisimme näitä mielellämme.

Kukat

Näyttävä ja täyteläinen kukkakimppu romanttisella värimaailmalla osoittamaan tunteesi. Sopii mainiosti moniin onnitteluhetkiin ja nostaa pidemmän aikaa hymyn vastaanottajan huulille.

Lahjakortit

Oman terveyden seuranta ja ylläpito laboratoriotestien avulla on helppoa. Kaikki testit voi tilata ilman lääkärin lähetettä. Näytteenotto yli 75 toimipisteessä 50 eri paikkakunnalla ympäri Suomen!
Täältä voi valita ’erilaisia testipaketteja kuten esim. ’Liikkujan terveystarkastus (nainen), ’50+ naisen terveystarkastus ja ’Kasvissyöjän ja vegaanin terveystarkastus.
Puhdin suosituin testipaketti, ’Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistö voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toiminta. ’Lahjakortit löytyvät täältä.


Laaja tuotevalikoima kelloja, sormuksia, rannekoruja ja kaulakoruja.
Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksiin.