Paras tapa tienata maksetuilla kyselyillä netissä

Helppo tapa ansaintamahdollisuuksiin netissä on osallistuminen maksettuihin kyselyihin. Tutkijat ja yritykset ovat kiinnostuneita mielipiteestäsi pystyäkseen kehittämään tuotteita ja palveluita edelleen. Monet yritykset maksavatkin suhteellisen hyvin vastauksista asiakastutkimuksiin netissä.
Vastaaminen kyselyihin ei todellakaan kuulosta työltä. Mutta yritykset tarvitsevat tavallisten ihmisten apua voidakseen kerätä tietoa potentiaalisista asiakkaistaan. Monet palvelut haluavat tarjota palkkioita henkilöille, jotka osallistuvat heidän tarjoamiin mielipidekyselyihin. Siten voi olla avuksi yrityksille samalla kun tienaa hieman rahaa verkossa!

Mahdollisuus työskennellä maksettujen kyselyjen kanssa tällä tavalla tarkoittaa paljon joustavuutta ja on ihanaa voida itse päättää milloin ja missä vastailee kysymyksiin. Ehkä vastaajalla on muutama minuutti aikaa, kun lapset ovat treeneissä? Se on juuri silloin täydellinen aika ja paikka vastata muutamaan kyselyyn.

Saadakseen kaikki parhaiten sopivat kyselyt käden ulottuville ja löytääkseen eniten tuottavat kyselyt, kannattaa saman tien rekisteröityä useille maksettujen kyselyiden palveluntarjoajalle. 

Aloittaminen on helppoa. Ensin pitää rekisteröityä valitsemilleen sivuille jotka tarjoavat parhaita maksettuja kyselyjä ja tutkimuksia. Tässä artikkelissa suosittelemme sivustoja joista me itse pidämme.

Näin aloittaminen sujuu helposti kun haluaa päästä alkuun ansaitsemaan rahaa:

 • Napsauta linkkiä alla jollekin sivustolle ja rekisteröidy.

 • Tarkista sähköposti. Vahvista rekisteröitymisesi.

 • Täytä kaikki profiilistasi puuttuvat tiedot joita siellä pyydetään
 • Nyt voit aloittaa vastaamaan kyselyihin. Tarkkaile sähköpostiasi myös koskien tulevia tehtäviä.

 • Tärkein ja paras askel: Aloita tienaaminen maksetuista kyselyistä joita olet suorittanut.

Mitkä maksetut kysely yritykset ovat luotettavia?

On monia yrityksiä, joilla on samankaltaisia palveluja, joissa voi vastata maksettuihin kyselyihin. Ei ole helppoa tietää, mikä on luotettava palvelu tai kuka maksaa parhaiten. Jotkut sivustot saattavat olla huijaussivustoja jotka ovat naamioituneet kyselypalveluksi.
Aina on hyvä olla tarkkana. Me suosittelemme vain kyselysivustoja joita olemme kokeilleet itse. Osallistuminen on aina ilmaista. Muista, että sinä teet palveluksen yritykselle, kun osallistut kyselyihin. Yritykset keräävät sinulta ja muilta arvokasta tietoa liiketoimintakonseptinsa kehittämiseksi.

Olemme itse testanneet ja ansainneet rahaa osallistumalla tutkimuksiin usealla eri sivustolla. Yritykset joista pidämme eniten, niilä on muutama yhteinen asia. Nämä ovat:

 • Helppokäyttöinen sivusto
 • Tarjoavat tutkimuksia säännöllisesti
 • Maksavat hyvin vaivannäöstä

Kokosimme luettelon parhaista vakavasti otettavista tutkimusyrityksistä. Suosittelemme näitä yrityksiä niille, jotka haluavat kokeilla maksettuja kyselyjä. Tarjolla on hieman erityyppisiä tutkimuksia ja korvauksissa on myös eroja. Mutta heillä kaikilla on yhteistä, että he ovat luotettavia ja maksavat ponnisteluistasi.

Parhaat maksetut kyselyt vuonna 2021:

Internet-tutkimuspaneeli toimii otoslähteenä, kun tehdään suomalaista edustavaa mielipidetutkimusta. Nämä ovat esimerkiksi politiikkaa, kulutusta, tuotekehittelyä, yhteiskunnallisia asioita koskevat tutkimukset, jotka toimivat yritysten ja yhteisöjen päätöksenteon tukena. Paneelin jäsenillä on siis merkittävä rooli suomalaisten mielipiteen antajana.
Ikäraja: 15 vuotta
Kyselyihin vastaaminen vie keskimäärin 10-15 minuuttia. Kun osallistuu kyselyihin saa pisteitä, joilla voi lunastaa palkkioita. Valita voi useista vaihtoehdoista tai tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.
Uudet jäsenet osallistuvat automaattisesti 500 euron arvoisen lahjakortin arvontaan.  


Liity nyt mukaan Kuluttajapaneeliin. Paneelin jäsenenä pääset kertomaan mielipiteesi tunnettujen yritysten tuotteista ja palveluista. Samalla ansaitset lisätienestiä. Voit ansaita jopa 4 euroa per kysely, joten voit kerryttää itsellesi mukavan potin. Paneelin jäseninä on jo nyt kymmeniä tuhansia eri puolella Suomea asuvia miehiä ja naisia. Kun osallistuu kyselyihin saa pisteitä, joilla voi lunastaa palkkioita. Valita voi useista vaihtoehdoista tai tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.


Paneeli, johon rekisteröitymällä voit vastata kysymyksiin ja ansaita rahaa. Liity 1,5 miljoonan ihmisen joukkoon joiden mielipiteet vaikuttavat tulevaisuuden maailmaan. Rekisteröidy ilmaiseksi käyttämällä sähköpostiosoitettasi.
MielipideMaailma on oikea paikka ihmisille, joilla on mielipiteitä ja näkemyksiä.
Ikäraja: 18 vuotta
Palkinnoiksi on tarjolla lahjakortteja laadukkailta yrityksiltä. Jokainen täytetty kysely osallistuu automaattisesti myös
raha-arvontoihin. Saatavat palkinnot on 1 – 5 euroa ja vastaamiseen kuluva aika vaihtelee 5 ja 30 minuutin välillä.
Liity nyt helposti ja nopeasti!.


Paneelissa käyttäjä voi osallistua tutkimuksiin ja ansaita rahaa.
Ikäraja: 16 vuotta
Osallistuminen on aina täysin ilmaista. Kun osallistuu kyselyihin saa pisteitä, joilla voi lunastaa palkkioita. Valita voi useista vaihtoehdoista tai tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-20 minuuttia ja palkkiosumma on yleensä 0,40-4 euroa. Palkkiosi voit lunastaa ansaittuasi yli 10 euroa. Kun käytät MonoSurveys-palvelua saatat myös saada tarjouksen testata uusia tuotteita tai osallistua puhelin- ja tekstiviestikyselyihin sekä esimerkiksi ruoka- ja viininmaistajaisiin.


NORSTATPANEL on suomalainen kuluttajapaneeli jonka kyselysivustolla on yhteys yli 650 000 vastaajaan 12 eri Euroopan maassa. 
He tekevät markkinatutkimusta useilla menetelmillä. Kuluttajapaneelin jäsenenä voi osallistua esim. tuotetesteihin, ryhmäkeskusteluihin ja mystery shoppaukseen. Asiakkaat ovat kiinnostuneita paneelistien mielipiteistä. Paneelistina voi vaikuttaa esim. uutuustuotteisiin, mainontaan ja tulevaisuuden palveluihin. Panelisti saa palkkioksi Norstat-kolikoita, jotka hän voi vaihtaa palkkioiksi. Palkkion suuruus vaihtelee 1 – 7 euron välillä kyselyä kohden.
Vastaa ja vaikuta. Täällä kerätään Norstat-kolikoita, Tähtiä ja Arpalippuja.


TOLUNA pisteitä ansaitset täyttämällä kyselyitä sivustolla tai sähköpostitse saamiesi kutsujen kautta. Lisäpisteitä voi kerryttää äänestämällä sponsoroiduissa äänestyskyselyissä, täyttämällä Profiilikyselyitä, kutsumalla ystäviäsi liittymään Tolunaan, luomalla sisältöä ja osallistumalla peleihin.


Muutama vinkki jos haluaa kokeilla parhaat maksetut kyselyt

Tässä joitain yksinkertaisia ​​vinkkejä, jotka saattavat helpottaa maksettujen kyselyiden tekemistä verkossa:

 • Maksimoi omat mahdollisuudet. Useampaan eri maksettujen kyselyiden palveluntarjoajaan kannattaa ehdottomasti rekisteröityä heti.Tällä tavoin takaat, että sinulle on aina uusia kyselyitä tarjolla ja löydät juuri sinulle parhaat ja tuottavimmat kyselyt.

 • Perehdy sääntöihin. Kyselypalveluita on todella paljon ja niiden ansaintalogiikka vaihtelee hieman toisistaan. Kannattaa perehtyä jokaisen sääntöihin erikseen. 
 • Joihinkin tutkimuksiin etsitään vastaajiksi tiettyyn kohderyhmään kuuluvia henkilöitä. Jos vastaaja ei sovi kyseisen tutkimuksen kohderyhmään, hän ei pääse osallistumaan kyseiseen tutkimukseen. Tällaisissa tapauksissa ei kannata lannistua koska myöhemmin löytyy kuitenkin jokin muu, vaihtoehtoinen tutkimus johon pääsee vastaamaan.

 • Pidä silmällä uusia kyselyitä. On hyvä, jos voi tarkistaa säännöllisin väliajoin onko uusia kyselyjä saapunut. On aina hyvä olla nopea, kun töitä on tiedossa.

 • Kannattaa antaa itsestään rehellisiä tietoja ja vastata kyselyihin parhaan kykynsä ja tietämyksensä mukaan.
  Siten saa itselleen sopivammat kyselyt tulevaisuudessa.

 • Täytä (tai klikkaa ainakin auki) kysely mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olet saanut kutsun; kyselyissä on rajattu osallistumismäärä.

Kuinka paljon on mahdollista tienata maksetuista kyselyistä?

Tämä on numeropeliä. Mitä enemmän ehtii käyttää aikaansa tähän, sitä enemmän voi myös ansaita tuloja itselleen. Henkilö joka on jo jonkin aikaa osallistunut maksettujen kyselyiden vastaamiseen voi ansaita hyvinkin 100 euroa ja enemmän kuukaudessa. Määrä voi vaihdella hieman. Hyvinä kuukausina summa saattaa olla enemmänkin. Määrä saattaa vaihdella myös eri henkilöiden välillä. Mutta kun on halukas kokeilemaan summa voi olla ainakin 80 – 90 euroa. Yli 100 euron palkkioihin tarvitsee kuitenkin täyttää jo aika paljon kyselyjä. Kokenut vastaajaa pystyy vastaamaan kyselyihin jo huomattavasti nopeammin kuin aloittelija.
On hyvä tietää, että verkkokyselyiden ei ole tarkoitus olla kokopäivätyö. On helppoa ja ilmaista kokeilla ja siitä voi saada kivan lisätienestin kassaansa joka kuukausi. Lisäksi se voi olla jopa hauskaa. Yritykset jotka maksavat, että sinä vastaat heidän kyselyihinsä, haluavat tietää juuri sinun mielipiteesi.

Palkinto-/palkkionäkymä saattaa olla tämän näköinen. Kun vastaamalla on ansainnut pisteitä ja niitä on kertynyt tietty määrä voi ne vaihtaa palkinnoiksi/palkkioiksi. Usea palveluntarjoaja mahdollistaa myös, että palkkiot voi halutessaan lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Parhaat maksetut kyselyt kokemuksia ja yhteenveto

”Tykkään kyselyistä ne ovat helppoja sekä nopeita ja niistä tienaa oikeaa rahaa joka on hyvä”

”Toimii – pisteet saanut muutettua lahjakorteiksi ok.”

”tekniikka pelaa ja kyselyt riittävän yksinkertaisia, tosin joskus liian pitkiä”

”Hyvät ja selkeät kyselyt. Palkkiot helposti ja nopeasti, olen todella tyytyväinen.”

PLUSSAT +

 • Voi aloittaa heti, ilman kuluja
 • Helppo työ
 • Paikkariippumaton
 • Aikariippumaton

MIINUKSET –

 • Rajalliset tulot

Sitten ei muuta kun rekisteröitymään, jollet jo tehnyt sitä, ja kyselyjä täyttämään ja ansaitsemaan!
Omat rahalliset ansioni laitan erilliselle pankkitilille sijoittamista varten. Sijoittamalla laitan rahat tekemään töitä.