Lainavertailu: Etsi itsellesi paras laina tai yhdistä lainasi

Miksi lainavertailu kannatta?

Lainavertailulla voi säästää erityisesti isojen lainojen ja pitkien laina-aikojen kanssa paljon rahaa. Laina vertailulla kannattaa ehdottomasti etsiä itselleen halvin laina. Lainavertailut keskittyvät hieman isompiin ja pidemmän maksuajan lainoihin, niin niiden käyttäminen voi olla todella hyvä idea, jos vaikka etsit parasta yhdistelylainaa.
Monelle suomalaiselle on kertynyt useita kulutusluottoja tai lainoja joiden korot saattavat olla todella korkeat. Näissä tapauksissa on kannattavaa yhdistää lainat yhdeksi lainaksi. Yhdistelyn myötä nykyiset luotot ja/tai lainat maksetaan pois ja voimaan jää vain yksi lainasopimus. Tämän jälkeen tulet säästämään huomattavasti rahaa erilaisista koroista ja muista lainamaksuista ja voit aloittaa keskittymään ja ajattelemaan omaa taloudellista turvaa ja vaurastumistasi. 

Yleisesti lainavertailu -palveluista

 • Yhdeltä palvelulta voi saada lainatarjouksia, vaikka toiselta ei saisikaan, eli ei pidä lannistua vaan reippaasti jatkaa yrittämistä.

 • Vakuudeton laina: kaikista lainavertailu palveluista voi saada lainaa ilman vakuuksia. 
 • Lainatarjousten hakeminen on ilmaista eikä sido mahdollisesti tarjottavan lainan ottamiseen.
 • Asiat jotka parantavat lainansaanti mahdollisuuksia ovat:
  ikää vähintään 20 vuotta, vakituiset tulot, omat tulot ja menot jättävät hyvän määrän maksuvaraa.
 • Koko lainaprosessi on selkeä ja nopea. Lainatarjouksia voi saada kaikkien suosittujen lainavertailupalveluiden kautta käytännössä heti lainahakemuksen täyttämisen ja lähetysnapin painamisen jälkeen. Yksittäisen lainahakemuksen täyttäminen ei kestä kuin pari minuuttia.
 • Luottoyhtiöiden lainaehdot vaihtelevat paljonkin ja sopivin vaihtoehto löytyy vain kilpailuttamalla ja vertailemalla tarjouksia. 

Parhaita paikkoja lainojen yhdistämiseen ovat:

Haenyt.fi
Lendo
OmaLaina.fi
Rahalaitos
Sortter
Suomenyhdistelylaina.fi
Zmarta

Alla voi tutustua palveluihin tarkemmin.

Parhaat lainavertailupalvelut

Haenyt.fi

Haenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on tarkoitettu kaikille 20 vuotta täyttäneille, jotka hakevat lainaa netistä tai haluavat yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi.
Palvelun käyttö on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia. Täytettyään hakemuksen hakija saa ensimmäiset lainatarjoukset usein tunnin sisällä. Joillakin luotonmyöntäjillä lainatarjous saattaa tulla hieman viiveellä. Riippuen valitusta luotonmyöntäjästä, rahat maksetaan tilille joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.
Sivusto toimii hyvin kaikilla laitteilla ja lomake on helppo täyttää.

Lendo

Lendo -palvelun kautta voi hakea lainaa luotettavasti 500 – 60 000 euroa.
Lendon kautta voi löytää lainan, joka sopii omiin tarpeisiin. Tekemällä lainahakemuksen, tavoittaa kaikki Lendon yhteistyöpankit ja voi saada useita lainatarjouksia. Tämä on helppo ja nopea tapa hakea lainaa suoraan netistä: kun täyttää lainahakemuksen pääsee vertailemaan eri pankkien lainatarjouksia. Lainavertailu näyttää parhaat saatavilla olevat lainatarjoukset.

Lainaehdot

Lainasumma500 – 60,000 EUR
Laina-aika1 – 15 vuotta
Korko4.9 – 10 %
Todellinen vuosikorko5.01 – 10.46 %
Ikäraja20 – 80
Kuluton ensilainaEi
Lainaa maksuhäiriöiselleEi
Vähimmäistulot0 EUR
Tilinavauspalkkio0 EUR
Tilinhoitopalkkio0 EUR
Esimerkki: Esimerkki 10,000€ lainasta 5 vuoden maksuajalla, nimelliskorko on 5,00 % ja todellinen vuosikorko 5,36 %. Avausmaksu voi olla 49 € sekä kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lainan kuukausikustannus on 188 €/kk ja kokonaiskustannus on tällöin 11 307 €.

OmaLaina.fi

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. OmaLainan kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina.fi kilpailuttaa 100–60 000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

– NOPEA: Rahat tilille jopa saman päivän aikana
– ILMAINEN: Hakeminen ei maksa mitään
– SÄÄSTÄ KOROISSA: Etsimme parhaan lainan
– EI VAKUUKSIA: Ei vakuuksia tai takaajia
– TURVALLINEN: Jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta

Esimerkkikorko
”Esimerkkilaskelma lainan kuluista:
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.”

Rahalaitos

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.

Lainan kilpailuttaminen kauttamme on helppo ja nopea prosessi:

– Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 25 lainanmyöntäjää.
– Asiakas voi itse vertailla omalla sivullaan saamiaan tarjouksia.
– Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään.
– Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70.000 €.
– Maksuaika 1-15 vuotta.
– Rahalaitos on tunnettu ja suosittu lainanvälityspalvelu.

Lainaesimerkki
Esimerkki kustannuksista:
Todellinen vuosikorko on 6,17 %, kun lainasumma on 30 000 €,
Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Esimerkkikorko 6,00 %.
Kokonaiskulut 34 799 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä, lainasummat 500 – 70 000€, nimelliskorko 4,5% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Sortter

Sortter – Lainavertailu asiakkaan etua ajatellen.
Yhtenä Suomen kattavimmista lainojen kilpailutuspalveluista teemme jatkuvasti töitä löytääksemme asiakkaallemme parhaat lainatarjoukset. Tiedämme, että lainojen hinnat vaihtelevat ja niiden vertaaminen on työlästä. Sama lainasumma ja sama laina-aika, mutta eri korko – laitamme pankit kilpailemaan ja asiakas säästää.
Parhaan koron takuun avulla voi luottavaisin mielin kilpailuttaa lainat Sortterin palvelussa. Olemme 100% asiakkaan puolella.
Yhdistämällä lainoja voi saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi!

Suomenyhdistelylaina.fi

Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa asiakkaan puolesta jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Myös joustoa asiakkaan tilanteen mukaan ja mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Suomenyhdistelylaina.fi on palvelu henkilölle, joka haluaa saavuttaa merkittäviä säästöjä ja yhdistää korkeakorkoiset luotot yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi. Hakemus käsitellään välittömästi ja asiakas saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sido mihinkään, joten kannattaa rohkeasti hakea yhdistelylainaa.
Suomenyhdistelylaina.fi :n kautta hakiessa säästää huomattavasti koroissa, sillä he kilpailuttavat kaiken suuruiset lainat asiakkaan puolesta ja tarjoavat aina parasta vaihtoehtoa.

Zmarta

Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.

 • Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää
 • Vakuudetonta lainaa aina 1 000 eurosta 60 000 euroon asti
 • Palvelu on täysin maksuton
 • Lainahakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään

Esimerkkikorko
Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskustannus on 3 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 5€ laskutuslisän ja avausmaksun 49€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,99–20% ja laina-aika 1–15v. välillä.

Yhteenveto

Lainoja kannattaa aina kilpailutta. Sillä tavalla voi säästää todella paljon rahaa. Myös vanhat lainat kannattaa kilpailuttaa sillä ne saattavat olla hyvinkin korkea kuluisia tänä päivänä. Siis rohkeasti vaan toimeen! Toivottavasti ”Lainavertailu – Etsi itsellesi paras laina tai yhdistä lainasi” – artikkelistamme on sinulle hyötyä ja toivotamme paljon onnea kilpailuttamiseen ja vertailuihin.