Esittelyssä käytännölliset Gaiam joogamatot

Gaiam kehittää innovatiivisia tuotteita joogan harjoittamiseen ja kuntoutukseen. Gaiam on ollut jo pitkään suurimpia toimijoita USA:n markkinoilla ja nyt yrityksen suosio kasvaa myös Euroopassa. Valikoimista löytyy jotain jokaiselle huolimatta siitä onko vasta-alkaja vai ekspertti.

Nimi Gaiam on yhdistelmä nimestä ”Gaia”—antiikin Kreikan Äiti Maa jumalattaresta —sekä ”I am”, minä olen. Gaiam siis tarkoittaa ”Minä olen Maa”. Gaiam:illa oskotaan vahvasti, että hoivaamalla, suojelemalla ja kunnioittamalla maata ja kaikkea täällä elävää, teemme omasta elämästämme rikkaamman ja tulevien sukupolvien elämästä myös.

Gaiam:illa halutaan tehdä enemmän – auttaa enemmän, elää enemmän, olla enemmän aktiivisia. Tuotteet sopivat ihan kaikille ja tuotekehityksessä on otettu huomioon, että joogamaton pitää pystyä pitämään sinut vakaana, jooga  asennosta ja asanasta riippumatta. Sitä pitää voida sekä kuljettaa, että varastoida. Sen pitää olla mukava ja kevyt. Mielellään myös kaunis. Saattaa olla, että tärkeintä sinulle on ekologinen jooga matto. Millainen on hyvä joogamatto? Kriteerejä on varmasti yhtä paljon kuin käyttäjiä. Gaiam joogamattoa voi myös hyvin käyttää treenimattona ja jumppamattona. Se sopii sekä jooga kotitreeniiin, että salitreeniin. Jooga aloittelijalle ja kokeneelle joogaajalle.

Esittelemme tässä muutaman Gaiam joogamaton. Gaiamin joogamatto valikoimissa on kuitenkin niin paljon enemmän valinnanvaraa. Tämä esittely on vain pintaraapaisu.

Gaiam’s Reversible Be Free joogamatto (6mm)
Laadukas ja kaunis treenimatto. Maton erivärisissä puolissa on erilaiset kuviot, joten voit valita värin mielialasi mukaan.

 • Teksturoitu, pitävä pinta
 • Valmistettu kestävästä ja kevyestä materiaalista
 • Sekä kotiin että salille
 • Elinikäinen takuu
 • Valitse kuvio mielesi mukaan

Reversible Be Free Yoga Mat on paksu ja tyylikäs joogamatto mukaviin ja ihaniin treenihetkiin. Matto on valmistettu tukevasta PVC-materiaalista, joka vaimentaa tehokkaasti ja vähentää nivelten ja nivelsiteiden kuormitusta.
Tekniset tiedot
Materiaali: Lateksiton PVC
Mitat: 173x61x0,6 cm
Hoito-ohje: Printtikuvioidut joogamatot voivat tuoksua voimakkaasti heti paketin avaamisen jälkeen, mutta se on vaaratonta. Matto kannattaa rullata auki ja antaa sen tuulettua 2–3 päivää ennen käyttöä. Puhdista matto tarvittaessa kostutetulla nihkeällä liinalla ja miedolla puhdistusaineella. Anna kuivua auki rullattuna vaakatasossa, jotta se ei menetä muotoaan. Älä säilytä mattoa pitkiä aikoja suorassa auringonvalossa, koska tämä saattaa ajan mittaan haurastuttaa ja haalistaa mattoa. Säilytä mattoa mieluiten kassissa tai pussissa, silloin kun se ei ole käytössä.

Gaiam’s Teal Marrakesh joogamatto (6mm)
Korkealaatuinen joogamatto itämaisella designilla ja se on pidempi ja leveämpi kuin perinteiset joogamatot – iso joogamatto.

 • Kuvioitu pinta antaa erinomaisen pidon
 • Kevyt ja kestävä materiaali
 • Kotitreeneihin ja joogasalille
 • Elinikäinen takuu
 • 25 cm pidempi ja 5 cm leveämpi kuin perinteiset joogamatot

Yoga Mat Teal Marrakesh pehmentää tehokkaasti niveliin kohdistuvaa rasitusta.
Tekniset tiedot:
Materiaali: Lateksiton PVC
Mitat: 198x66x0,5 cm
Hoito-ohje: Joogamatto voi tuoksua voimakkaalle kun otat sen paketista ensimmäistä kertaa. Rullaa matto auki ja anna sen olla auki 1-3 päivän ajan ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tarpeen vaatiessa voit puhdistaa maton hieman kostutetulla liinalla ja hellävaraisella puhdistusaineella. Anna maton olla aukirullattuna tasaisella pinnalla sen kuivuessa, jotta se ei menetä muotoaan. Vältä maton joutumista suoraan auringonvaloon pidemmäksi aikaa sillä se voi haalistua ja materiaali voi haurastua. Kun et käytä mattoa, säilytä sitä esimerkiksi kassissa tai pussissa.

Gaiam’s Foldable Blue Sundial joogamatto (2mm)
Superkevyt treenimatto herkullisella mandala inspiroidulla kuviolla. Matto on kompakti ja sen voi taittaa kasaan.

 • Viikattavissa kompaktiksi neliöksi
 • Täydellinen joogaan reissun päällä
 • Kaunis design sinisellä kuviolla
 • Liukumaton pinta pitää sinut paikallaan
 • Käytä yhdessä maton kanssa tai sellaisenaan
 • Elinikäinen takuu

Tämän todella kevyen maton voi taittaa kasaan neliöksi, se mahtuu kätevästi laukkuun tai kangaskassiin, mahtava reissun päällä tai joogatunnille. Liukumattoman pinnan ansiosta seisot vahvana Soturissa!
Tekniset tiedot
Materiaali: Lateksiton PVC 6P-vapaa (vapaa kuudesta haitallisimmasta ftalaatista)
Painaa ainoastaan 0,45 kg
Koko: 61 x 173 x 0,2 cm

Gaiam’s Premium Plum Jam 2-Color joogamatto (6mm)
Hieno ja miellyttävä treenimatto. Valmistettu kahdella erivärisellä puolella, voit valita värin mielen mukaan.

 • Teksturoitu pinta parantaa pitoa
 • Valmistettu kestävästä kevyestä materiaalista
 • Sopii yhtä hyvin kotiin ja salille
 • Elinikäinen takuu

Premium Plum Jam 2-Color Yoga Mat on extra paksu joogamatto mukaviin ja tasapainoisiin treeneihin. Valmistettu PVC-materiaalista, joka takaa tehokkaan iskunvaimennuksen ja vähentää nivelten rasitusta.
Tekniset tiedotMateriaali:
Lateksiton PVC 6P-vapaa (vapaa kuudesta haitallisimmasta ftalaatista)
Mitat: 173x61x0,6 cm
Hoito-ohje: Kuvioiduissa joogamatoissa voi olla vahva, mutta vaaraton haju, kun ne otetaan pakkauksesta ulos ensimmäistä kertaa. Rullaa matto auki ja anna sen tuulettua mielellään 1-3 päivää ennen käyttöä. Tarvittaessa maton voi puhdistaa kostealla rätillä ja miedolla puhdistusaineella. Jotta matto ei menettäisi muotoaan, tulee sen olla auki rullattuna tasaisella pohjalla kuivuessaan. Maton väri voi haalistua ja materiaali haurastua, jos se altistetaan suoralle auringonvalolle pitkiksi ajoiksi. Säilytä mielellään pussissa tai laukussa silloin kun et käytä mattoa.

Toivomme, että löydät joogamaton, josta voit olla todella onnellinen – joogamatto joka sopii sinun tarpeisiin, elämäntyyliin, arvoihin ja budjettiin.
Täältä löydät kattavan valikoiman ’Gaiam jooga mattoja ja muita jooga tarvikkeita.
Hintoja pääsee ’vertailemaan tästä.

KIRJAVINKKEJÄ

Etsimme puolestasi parhaat kirjat liittyen joogaan. Alla olevat kirjat kertovat joogasta eri näkökulmista; tulevan äidin, kivun lievityksen sekä joogan henkisen ja fyysisen puolen yhdistymisestä. Toivotamme kiinnostavia lukuhetkiä!

Joogan sydän
on ainutlaatuisen selkeä ja innostava joogan henkisen ja fyysisen puolen yhdistävä opaskirja.

Joogaa raskausaikaan
– Ihme sisälläsi

on kirja odottajalle. Raskaus, synnytys ja äitiys ovat elämän suuria siirtymiä ja muutoskohtia.

Joogaa kivun lievitykseen
Eroon kroonisen kivun aiheuttamasta fyysisestä ja emotionaalisesta taakasta.