Esittelyssä BABOR Skinovage upea ihonhoitosarja

BABOR yrityksestä

BABOR on johtava, kansainvälinen ammattikosmetiikan tuotemerkki, joka on alusta asti ollut perheyritys. Yritystä johtaa nyt omistajaperheen kolmas sukupolvi.
Vastauksena asiakkaiden suureen kysyntään BABOR tuotteita on valmistettu yli 60 vuoden ajan Saksassa. Kaikki tutkimus-, kehitys- ja tuotantotoimet tapahtuvat yksinomaan yrityksen pääkonttorissa Aachenissa. Siksi jokainen tuote, ideasta valmiiseen tuotteeseen purkissa, on lupaus laadusta ja edustaa tiedettä, tarkkuutta ja tehokkuutta.

BABORin perustaja on kemisti Dr. Michael Babor. Hän kehitti HY-OILin, joka on ihonpuhdistusta luonnollisilla öljyillä ja loi perustan lukemattomille palkituille ihonhoito innovaatioille. Apteekkari Dr. Leo Vossen osti kauneudenhoitoalan yrityksen ja toi yrityksen Aacheniin. Perhe Vossen toteutti tutkijan idean ja teki siitä maailmanlaajuisen tuotemerkin.

BABORin kestävän kehityksen filosofia

Vihreä esityslista on toimintasuunnitelma joka vie Baborin kestävän kehityksen filosofian tulevaisuuteen. Sillä on kolme pääprioriteettiä: CO2, pakkaukset ja ainesosat.

KESTÄVYYS JA VASTUU
Luontoa kohdellaan aina kunnioittaen.

VIHREÄ VOIMA
Ympäristöajattelu alkaa jo sähköpistokkeista. Käytössä on vain RWE-energiantoimittajalta saatavaa luonnon sähköä. Lisäksi henkilökunnalla on hyvät mahdollisuudet käyttää ympäristöystävällisiä ajoneuvoja.

VIHREÄ JAKELU
Kaikki tuotteet lähetetään hiilineutraalisti Aachenista tukkumyyjille maailmanlaajuisesti. Yritys käyttää Go Green -palvelua, jonka aloitti logistiikkayritys DHL. Kuljetuksen aikana syntyvä hiilidioksidi kompensoidaan tukemalla ilmastonsuojeluhankkeita.

VIHREÄT PAKKAUKSET
Vuodesta 2015 lähtien kaikki BABORin markkinointimateriaalit on painettu FSC-sertifioidulle paperille. FSC-sertifioitua paperia käytetään silloin kun paperia tarvitaan. Pakkauskehittäjät suunnittelevat nyt ensimmäiset kierrätysmateriaaleista valmistetut pakkausratkaisut ja tarkastavat myös toimituspakkaukset.

KONTTORI JA TUOTANTO
Vihreän sähkön, aurinkokennojen ja ilmastoneutraalin uusiutuvan maakaasun ansiosta Aachenin pääkonttorin tuotanto on ollut hiilineutraalia vuodesta 2014. Koko BABOR-yhtiö on ollut ilmastoneutraali vuodesta 2020 lähtien.
Tuotannossa kaikki vesi suodatetaan hyvin edistyneen järjestelmän läpi. Siinä erotetaan vesi, öljyt ja rasvat. Sitten sitä käytetään uudelleen muihin prosesseihin, kuten jäähdytykseen. Rasvat ja öljyt poltetaan ja se tuottaa uutta sähköä.

BABOR Skinovage

BABOR Skinovage on suhteellisen uusi luksussarja jonka avulla voi hoitaa ihoaan päivittäin. Tämä upea ihonhoito perustuu BABORin tutkimus- ja innovaatiokeskuksen täydellisesti valikoimille kasviperäisille vaikuttaville aineille. Ne sopivat erilaisten ihotyyppien ja iho-olosuhteiden tarpeisiin. Ihomme altistuu päivittäin UVA-säteilylle, epäpuhtauksille ja vapaille radikaaleille. Jos kaipaat maineensa ansainnutta tuotemerkkiä, joka tarjoaa laajan valikoiman tehokkaasti vaikuttavia, tuloksia tuovia ja ammattilaistasoisia tuotteita, jotka sisältävät runsaasti kasviperäisiä ainesosia ja niin vähän säilöntäaineita kuin mahdollista, on BABOR ehdottomasti sinulle sopiva tuotemerkki.
BABOR Skinovage koostuu viidestä sarjasta joissa on yhteensä 27 tuotetta. Jokaisella tuotteella on numero 3 – 5, joka kuvaa täydellisen ihonhoitorutiinin järjestystä. Helppoa! Löydä sinäkin oman arkesi luksus rutiini.

Skinovage Moisturizing – ihonhoito joka kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ihoa erityisen paljon

Tämä sarja sisältää esimerkiksi:

  • Uusi jännittävä mousse naamio kuivalle iholle. Se on vaahto joka imeytyy nopeasti ihoon ja saakin mielellään imeytyä koko yön.
  • Ihana kasvoöljy joka sisältää välttämättömiä rasvahappoja jotka vahvistavat ja rakentavat ihoa.

Skinovage Calming – ihonhoito joka rakentaa ja vahvistaa herkkää ihoa

Nämä tuotteet sisältävät voimakkaasti rauhoittavia uutteita jotka rauhoittavat ärtynyttä ja stressaantunutta ihoa.

Tähän sarjaan kuuluu esimerkiksi:

  • Upea Calming Bio-selluloosa -kangaskasvomaski joka sisältää kookosvettä, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja rauhoittavaa allantoiniinia.

Skinovage Calming Bio –
Cellulose Mask -kangasnaamio (5 kpl)

Skinovage Balancing – ihonhoito joka tasapainottaa ja antaa sekaiholle sileämmän, himmeämmän pinnan

Aktiivinen tasapainottava ainesosa on SEBUCON joka säätelee talin tuotantoa ja kosteutta ihossa sekä meren plankton joka toimii huokosten supistajana. Tuote mukautuu yhdistelmäihon eri tarpeisiin.

Kannattaa esimerkiksi kokeilla:

  • Balancing Refreshing Eye Pads – Silmänympärysihon naamiolaput: päivittäistä hoitoa täydentävä tehohoito.  Virkistää väsyneen katseen sekä silottaa ja pehmentää ihoa ja syväkosteuttaa silmien ympärillä olevan herkän alueen.

Babor Skinovage Balancing Cream -kosteusvoide 50 ml
Aivan ihana kevyt koostumus!

Skinovage Purifying – ihonhoito joka vähentää epäpuhtauksia, estää huokosten tukkeutumista ja normalisoi talin muodostumista

Rasvoittuvalle ja ongelma iholle.

Babor Skinovage Purifying Cream Rich -kosteusvoide 50 ml

Skinovage Vitalizing – ihonhoito joka antaa ylimääräistä elinvoimaa ja hehkua väsyneelle ja harmahtavalle iholle

Nämä tuotteet edistävät ihon aineenvaihduntaa ja lisäävät energiaa uudistumisprosessiin.

  • Ihana elävöittävä naamio joka sisältää C-vitamiinia ja kofeiinia. Nämä herättävät ihon uuteen elämään.
  • Vitalizing Cream Rich on voide sinulle joka tarvitset rikkaamman yövoiteen.

Yhteenveto

BABOR-sarja on todella laaja. Voiteita ja muita ihonhoitotuotteita räätälöidään kaikkiin eri tarpeisiin. Sieltä jokainen löytää varmasti itselleen sopivat tuotteet. Ja kannattaa ehdottomasti kokeilla. Me voimme enemmän kuin lämpimästi suositella näitä tuotteita 💖

BABOR Skinovage -tuotteiden hintoja pääsee vertailemaan ’täällä.

Eleven on suomalainen kosmetiikan verkkokauppa joka tarjoaa laajan valikoiman BABOR ihonhoitoa, muita ihonhoito brändejä, meikkejä, hiustuotteita ja hajuvesiä. Valikoimaan kuuluvat ylelliset tuotemerkit, edulliset löydöt ja Suomen suurin valikoima korealaista kosmetiikkaa (K-Beauty).
Tilaukset lähtevät matkaan arkisin vuorokaudessa ja 50€ tilaukset ovat aina postikuluttomia.

Rakastamme kauneutta – The Beauty of Beauty